Logo FORSIDE  /  SERVICES  /  CASES  /  OM DITPROJEKT  /  

  PROJEKT- OG  
  PROGRAMLEDELSE


  EFFEKTIVE  
  ARBEJDSGANGE


  IT-STØTTE TIL
  MINDRE

  VIRKSOMHEDER


  WORKSHOPS OG
  SPARRING


  FORANDRINGER I
 
DEN OFFENTLIGE
 
SEKTOR

 

DitProjekt, ved Lisette Jalking, leverer services inden for projektledelse og optimering. 

 

Kerneområder for virksomheden er projektledelse af projekter med stort it-indhold, optimeringsprojekter, forandringsprojekter samt ikke mindst offentlige projekter med politisk bevågenhed. Jeg har arbejdet en del med projekter hvor der har været skarpe krav til deadline, og hvor projektet f.eks. har haft behov for at indhente en forsinkelse. 

 

Jeg gør mit yderste for at afstemme forventninger fra starten, og jeg er ærlig over for jeres virksomhed hvis jeg mener at I er bedre stillet med f.eks. en anden tidsplan, en anden støtte end mig eller lignende. 

  

Jeg leverer projektorienteret sparring til f.eks. ledere og projektledere. Det kan være længere strukturerede forløb, eller blot en snak med konkrete input til forbedringer. Jeg afholder gerne kortere eller længere workshops om dette, f.eks. forløb hvor mindre virksomheder får hjælp til at opnå succesfulde it-projekter. 

 

Endvidere har jeg stor erfaring med effektivisering af arbejdsgange, og kulturforandringer i virksomheder og det offentlige. Vel at mærke forandringer der holder ved, også efter at projektet blev afsluttet. 

 

Under punkterne i menuen til venstre kan læses mere om de enkelte områder. Kontakt mig gerne for en uddybende snak om hvordan jeg kan hjælpe med om projektarbejdet i jeres virksomhed. 


Kontakt:

Lisette Jalking

tlf.: 3031 9733

mail: info@ditprojekt.dk