Logo FORSIDE  /  SERVICES  /  CASES  /  OM DITPROJEKT  /  

  PROJEKT- OG  
  PROGRAMLEDELSE


  EFFEKTIVE  
  ARBEJDSGANGE


  IT-STØTTE TIL
  MINDRE
  VIRKSOMHEDER


  WORKSHOPS OG
  SPARRING


  FORANDRINGER I
 
DEN OFFENTLIGE
 
SEKTOR

 

Er I en mindre virksomhed, der ønsker at skifte it-platform, men som i den travle hverdag mangler overskud til at kaste sig ud i det?

 

DitProjekt kan hjælpe jer med at komme godt igennem skift til ny it fra start til slut, så I føler jer trygge ved hvad der skal ske, og bedre kan fastholde fokus på både den daglige drift og skiftet til den nye it.

 

I bliver støttet i at få udført de nødvendige opgaver, justeret og optimeret jeres arbejdsgange og ikke mindst at I får holdt fast i de gode ting som skal give jer gevinsterne ved skiftet. Når I har valgt leverandør, står DitProjekt gerne for kontakt til denne i implementeringsperioden, til I er overgået til drift.

 

Der tages udgangspunkt i at I deltager aktivt i de praktiske implementeringsopgaver, og at I selv står for valg af det nye it-system. Men hvis I har behov for mere støtte, f.eks. sparring om valg af løsning eller hjælp til det praktiske, finder vi sammen ud af det. Vi tager udgangspunkt i jeres kompetencer og behov, så I føler jer trygge hele vejen.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om jeres muligheder, herunder mulighed for støtte via offentlige vækstpuljer.

 

Eksempel: Oplæg til forløb og pris for virksomhed med 20-40 ansatte (pdf)
 

Kontakt:

Lisette Jalking

tlf.: 3031 9733

mail: info@ditprojekt.dk