Logo FORSIDE  /  SERVICES  /  CASES  /  OM DITPROJEKT  /  

  PROJEKT- OG  
  PROGRAMLEDELSE


  EFFEKTIVE  
  ARBEJDSGANGE


  IT-STØTTE TIL
  MINDRE

  VIRKSOMHEDER


  WORKSHOPS OG
  SPARRING


  FORANDRINGER I
  DEN OFFENTLIGE
  SEKTOR

 

Den offentlige sektor mødes af mange nye krav, både til service og effektivisering. Det kræver fokus at kunne håndtere udviklingsprojekter og forandringer, uden at miste grebet om driften. 

 

Med mere end 10 års erfaring med implementering af projekter i den offentlige sektor, har jeg mulighed for at træde naturligt ind i organisationen, og sikre at de konkrete mål for et projekt opnås. 

 

Jeg arbejder fokuseret for at sikre de bedst mulige rammer for ledelse og medarbejdere, herunder at ledelsen ikke skal bruge uforholdsmæssigt meget tid på et projekt, så det går ud over driften, samt at medarbejdene føler sig trygge ved forandringerne. 

  

Jeg har et indgående kendskab til kulturen i den offentlige sektor, og med det at arbejde i et politisk miljø hvor det er en nødvendighed at kunne skabe koncensus - også i hurtigtarbejdende projekter.
 
Kerneområder inden for den offentlige sektor er bl.a. projekter med et stort it-indhold, herunder borgervendt digitalisering, samt Lean i administrationen med vedvarende resultater.
 

Kunderne siger:

”Opgaverne bliver løst af med utrolig høj kvalitet samt med en nidkærhed ift. om, vi som kunde får projektet implementeret med størst mulig effekt og værdi.

  

Lisettes samarbejdsevner er i den henseende helt afgørende for, om vi har fået succes med vores projekter. Dvs. at hun evner at få samarbejdet til at glide på tværs af vores meget store organisation i Københavns Kommune - også ift. de forskellige andre eksterne leverandører, som måtte være involveret."

(læs mere) Kontakt:

Lisette Jalking

tlf.: 3031 9733

mail: info@ditprojekt.dk