Logo FORSIDE  /  SERVICES  /  CASES  /  OM DITPROJEKT  /  

  PROJEKT- OG  
  PROGRAMLEDELSE


  EFFEKTIVE  
  ARBEJDSGANGE


  IT-STØTTE TIL
  MINDRE

  VIRKSOMHEDER


  WORKSHOPS OG
  SPARRING


  FORANDRINGER I
 
DEN OFFENTLIGE
 
SEKTOR

 

Hvordan opnår I vedvarende forbedringer, som både ledelse og medarbejdere bakker op om?

 

Der er ofte områder som kan forbedres i en virksomhed, men ikke sjældent falder man hurtigt tilbage i gamle vaner. Derfor er det vigtigt, at både ledere og medarbejdere involveres i forbedringsarbejdet, og at man er meget opmærksom på kulturskiftet under og efter projektet. 

 

Nogle gange kan det give god mening at benytte en defineret metode, for at opnå mærkbare og vedvarende resultater. Jeg har stor erfaring med at bruge Lean i administrationen, både til at skabe resultater, men også som udgangspunkt for forandringsrejsen for såvel ledere og medarbejdere. 

 

Andre gange kan det give mening at "genoplive" de gode tanker fra tidligere projekter, hvis I har forsøgt at effektivisere nogle områder tidligere, og dermed har tænkt mange af tankerne, men mangler at få kulturen med for at forbedringerne bliver vedvarende. 

 

Jeg arbejder sammen med jer for at opnå konkrete mål for effektivisering, men i endnu højere grad at opnå et skifte til en forbedringskultur i jeres virksomhed, så forbedringsarbejdet fortsætter, også efter projektets afslutning.
 
Kontakt mig gerne for en uddybende snak om metoder og resultater.Kontakt:

Lisette Jalking

tlf.: 3031 9733

mail: info@ditprojekt.dk