Logo FORSIDE  /  SERVICES  /  CASES  /  OM DITPROJEKT  /  

Om virksomheden: 


DitProjekt hjælper virksomheder og den offentlige sektor med at nå både kortsigtede og langsigtede resultater, uden at slippe fokus på den daglige drift. 

 

Virksomheden blev oprettet i 2008, og har siden gennemført mere end 50 projekter. Nogle i mindre skala, andre årelange projekter med flere tusinde slutbrugere. Fælles for mange af opgaverne har været, at der har været behov for en intensiv periode for at få dem "på sporet" igen, f.eks. hvis der har været forsinkelse, uklare målsætninger, eller mangel på den rette opbakning i organisationen. 

 
I DitProjekt arbejdes først og fremmest ud fra, at man som kunde skal være fuldstændig tryg ved samarbejdet, og hvad dette samarbejde skal medføre. Byggestenene i DitProjekt er derfor fokus på resultater, tydelig kommunikation samt ubetinget loyalitet overfor kunden og projektet.

 


Lisette Jalking, indehaver: 

 

Jeg er født i 1972, og har arbejdet professionelt med projekter og effektivisering i mere end 15 år. 

 

Som uddannet civilingeniør, med efteruddannelse inden for projektledelse og coaching, har jeg et godt fundament for at gennemføre såvel tekniske som forankringskrævende ændringer. Jeg har god forretningsforståelse samt indsigt i menneskelig og organisatorisk dynamik, ikke mindst da jeg har været erhvervsaktiv i 30 år, og har arbejdet på mange forskellige niveauer i forskellige organisationer.

 

Jeg kommunikerer åbent og ærligt, og tager personligt ansvar for opnåelse af resultater, og for jeres tryghed i forløbet. 

 

Lisette Jalking

 

 

Persondata: 

 

Hjemmesiden www.DitProjekt.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger, med mindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af www.DitProjekt.dk er således anonym.

 

DitProjekt behandler de personoplysninger du som kunde giver mig, med henblik på at kunne udføre mit arbejde for dig. Din anmodning om min assistance er dit samtykke. 

 

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand, bortset fra de tredjemænd der er involveret i løsningen - disse er alle hjemmehørende i EU. Der er indgået databehandleraftaler med de tredjemænd/leverandører som behandler dine data. Jeg videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand til markedsføringsformål. 

  

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe der er en relevant retlig interesse heri, som udgangspunkt i 10 år efter opgavens afslutning. 

 

DitProjekt har interne retningslinjer for informationssikkerhed, instrukser og foranstaltninger der beskytter dine personoplysninger mod at blive tilintetgjort, ændret eller gå tabt og mod offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til oplysningerne. 

 

Du har rettighed til at få indsigt i de personoplysninger vi har indsamlet om dig, ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger samt ret til at få dine oplysninger korrigeret, hvis der er brug herfor.Kontakt DitProjekt:

 

 Lisette Jalking

 tlf.: 3031 9733

 mail: info@ditprojekt.dk

 

 Adresse:

 DitProjekt ApS

 Villa Gallinavej 10

 4690 Haslev

 

 CVR: 34479429

 

 www.ditprojekt.dk


Kontakt:

Lisette Jalking

tlf.: 3031 9733

mail: info@ditprojekt.dk